Arthelpdesk van start! Persbericht

ARTHELPDESK ZOEKT KUNSTENAARS EN ZAKENMAATJES!

Arthelpdesk (arthelpdesk.nl) is een uniek sociaal cultureel project voor ondernemende kunstenaars/creatieven in verschillende vormen van expressie (beeldende kunsten, dans, muziek etc.) met het doel om meer rendement te halen uit hun creatieve werk. Arthelpdesk wil graag een nieuwe vorm van mecenaat en talentvolle kunstenaars met elkaar verbinden om duurzaam cultureel ondernemerschap te bevorderen.

Arthelpdesk zoekt professionele creatieven, die veelal zzp’er zijn, ondernemerservaring missen en hun onderneming vaak in een financieel moeilijke situatie uitvoeren. Zij worden ondersteund middels vakkundige en kosteloze begeleiding via zgn. ‘zakenmaatjes’. Onze zakenmaatjes of kunstbehartigers hebben een professioneel verleden in het bedrijfsleven en werken met ons mee als vrijwilligers. Naast hun tijd en aandacht, schenken zij hun kennis en kunde aan kunstenaars om duurzaam ondernemerschap en financiële stabiliteit te bevorderen. Arthelpdesk bouwt een community voor kunstenaars en kunstbehartigers om te beginnen in de regio Gooi, Vecht- en Eemstreek, maar kunstenaars uit andere regio’s zijn ook welkom.  

Het project begint eind mei. Meld u nu aan als kunstenaar of zakenmaatje via www.arthelpdesk.nl!

Het project is geïnitieerd door Stichting ReconnAct (reconnact.nl/) en gefinancierd door AFAS Foundation (afas.foundation/).


afbeelding credits: dreamstime_xxl_Photo 25407031 Sanches1980