Masterclass Sales/Business Development/Marketing 28 oktober 2023

Wat hebben wij een geweldige Masterclass Sales/Business Development/Marketing gehad op 28 oktober! De kunstenaars van Arthelpdesk 2023 kregen op maat gesneden strategisch advies van experts Susanne Prins van Wijngaarden en Erwin Wolters. Wij  hebben veel geleerd en genoten van de bruisende, prettige sfeer die de 23 aanwezigen (naast de kunstenaars ook vele zakenmaatjes) met elkaar verbond. www.arthelpdesk.nl

Reacties op de Masterclass:

“Wederom een zeer inspirerende bijeenkomst, waar niet alleen de kunstenaars vol passie zijn.”

“Erg dankbaar voor alle adviezen, richting en ervaringen. Helpt mij enorm met mijn weg vinden. Dank!”

“Bedankt voor alle tips. Het uitwisselen van de ervaringen was erg leerzaam. Vooral de PR gedeelte (waar ik zelf veel moeite mee hebt.)”

“Leerzaam, open, prettig, inspirerend!”

“Dank voor de tips, het opnieuw nadenken waarom ik wat doe. En zo leer je van iemand dat die van bietensoep houdt.”

“Wingman”

“Goed om te ervaren dat de maatjes zo betrokken zijn bij het werk en leven van kunstenaars. Inspirerende ontmoetingen.”

“Mooi om te ervaren dat de community werkt, gedreven om elkaar te willen helpen, ervaringen te delen (wat werkt goed, wat ook niet?). Ik zou als opvolging de kunstenaars + maatjes vragen welke inhoud goed aansloot bij leerdoelen/behoeftes, maar ook wat beter kan, wat ze hebben gemist.”

“Bedankt voor de mooie dag! Heel fijn om met elkaar de verbeterpunten van onze beroepspraktijken te bespreken.”

“Bedankt voor de inspirerende dag! Ik ben geïnspireerd om opdrachtgevers te zoeken en voel me weer zekerder over m’n verhaal. Waardevolle dag met ook nieuwe relaties!”

“Mooie gelegenheid om nieuwe connecties te maken, betrokken groep!”

“Grenzen verleggen door nieuwe inzichten”.

“Een mooie bijeenkomst met de deelnemers in combinatie met de maatjes. Momenten vasthouden voor vervolg.”

“Goed om te kunnen spiegelen, en bijzonder dat zoveel maatjes zo betrokken hun tijd en aandacht willen geven.”

“Top!”

“Inspirerende dag met bruikbare ideeën en tips.”

“Dank voor een inspirerende zaterdag! Mooi om over zoveel zaken met elkaar van gedachten te wisselen! Mooie groep, mooie onderwerpen, mooi doel en mooi resultaat!”

“Het is een mooie dag van kennis en ervaring uitwisselen en je kwetsbaar durven open te stellen. Stappenplan voor de toekomst. Nadenken over wat je sterke punten zijn en hoe je deze als kunstenaar kan benutten.”

“Kunst is een essential voor de mensheid”

“Wow! Wat een rijkdom aan ervaring and good spirit om elkaar verder te brengen!”

“Hartelijk dank voor de geweldige dag! Jullie creëerden een prettige en veilige sfeer met genoeg inspirerende input om verder te bouwen en ruimte voor een bruisende, fijne uitwisseling.”

“Het was echt een super dag! Ik vond het een hele leerzame dag en heb daarbij veel nieuwe kennis opgedaan. De hele opzet vond ik heel erg goed, met twee goede sprekers die veel nieuwe zakelijke input voor mij gaven en niet alleen de kunstenaars, maar ook de maatjes erbij betrekken. Daarbij was het goed om in een kring te zitten zodat je word uitgedaagd om actief mee te doen en uit je comfort zone te stappen. Het oefenen van de pitch van 1 min. Was heel erg leerzaam en goed om over de driehoek na te denken met je sterke punten.”

“Dank jullie wel voor deze unieke en waardevolle bijdrage aan Arthelpdesk 2023!”